vacature cv servicemonteur

CV servicemonteur

Ben jij de persoon die alles weet van ketels en graag dagelijks onderweg is om deze te onderhouden en storingen te verhelpen? Heb je minimaal 3 jaar ervaring of meer, waardoor je de CV ketels van haver tot gort kent. Dan zijn wij jou nodig!

Wij zijn per direct op zoek naar: 

Een enthousiaste ervaren storingsmonteur CV installaties.

Je werkt zelfstandig vanuit een team van monteurs. Je hebt je eigen servicewagen en gaat daarmee dagelijks bij onze klanten op bezoek. Je passie voor het vak en kennis van CV- installaties en CV-ketels zorgen ervoor dat het installatiewerk jou energie geeft.

Over Broekema & Luppen BV

Broekema & Luppen BV is het installatiebedrijf in Groningen dat gespecialiseerd is in elektrische installaties en wateraansluitingen. Denk hierbij aan het compleet inrichten van meterkasten, een elektrisch fornuis, stopcontacten en leidingen. Maar ook het aanleggen of uitbreiden van waterleidingen of het plaatsen van een nieuwe CV ketel is bij ons in vertrouwde handen. Bij Broekema & Luppen werken 12 monteurs in de leeftijd van 18 tot 40 jaar. Een bedrijf waarbij klanttevredenheid belangrijk is maar, plezier in je werk hebben is zeker net zo belangrijk. Blijven leren en jezelf ontwikkelen is wat we met zijn allen doen en daar krijg je dan ook van ons de ruimte voor.

Hoe kom je met ons in contact

Wil je direct solliciteren, stuur dan een mail met CV naar info@installatiebedrijfhoogkerk.nl

Wil je meer informatie dan kun je bellen met Edwin Broekema tel: 06-46234386